GENÇ AŞÇILARIN KULUBU
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GENÇ AŞÇILARIN KULUBU

http://.www.gencascilar.yetkin-forum.com
 
AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 YEMEK YAPARKENDİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
MYSTERYCHEF
Dömi Chef
Dömi Chef
MYSTERYCHEF


Kadın Mesaj Sayısı : 82
Kayıt tarihi : 27/05/08

YEMEK YAPARKENDİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER Empty
MesajKonu: YEMEK YAPARKENDİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER   YEMEK YAPARKENDİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER Icon_minitimePtsi Haz. 02, 2008 10:13 am

1.yemeğin çabuk pişmesi için;buzdolabına konmaz.kabıyla birlikte içine
iki tatlı kaşığı tuz atılmış soğuksuyaoturtmak gerekir
2.yemek ateşten alındıktan sonra kapağın hemen açılmaması gerekir.aksi halde
yemek sağuduktan sonra kapağının kapanması gerekir
3.sebzeler küçük küçük doğranmalıdır böylelikle hem vitamin kaybı önlenir.hemçabuk pişmesi sağlanır.
4.patateslerin kararmadan pişirilmesiiçin:pişme suyuna 1 çorba kaşığı sirke konulması gerekir.
5.Sert etlerin çabuk pişmesi için tencrenin içine bir parça et atılır.
6.limonun kurumasını önlemek için.küçük bir tabağa 1 tatlı kaşığı şirke konur. limonun kesik tarafı tabağa gelecek şekilde yerleştirilir.
7.patlıcan kızarırken kararmaması ve fazla yağ çekmemesi için 10 dk kadar tuzlu suda bekletilmelidir.
8.domatesi kolayca soymak için kaynar suya batırıpçıkartmak gerekir.
9.tavuğun nar gibi kızaması için pişmesine yakın,üzerine tuzlu su sürülür.veya yogurtsürülür.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
YEMEK YAPARKENDİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
GENÇ AŞÇILARIN KULUBU :: TARİFLER PÜF NOKTALAR VE FAYDALI BİLGİLER :: Püf Noktalar-
Buraya geçin: