GENÇ AŞÇILARIN KULUBU
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GENÇ AŞÇILARIN KULUBU

http://.www.gencascilar.yetkin-forum.com
 
AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 Asma Yaprağında Ateş Balığı

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Murat TÜTÜNCÜ
Aprenti
Aprenti
Murat TÜTÜNCÜ


Erkek Mesaj Sayısı : 12
Nerden : ALAÇATI/ÇEŞME
Kayıt tarihi : 28/05/08

Asma Yaprağında Ateş Balığı Empty
MesajKonu: Asma Yaprağında Ateş Balığı   Asma Yaprağında Ateş Balığı Icon_minitimePtsi Haz. 02, 2008 1:28 pm

Malzemeler
1kg ateş balığı
20adet asma yaprağı
1,5fincan zeytinyağı
1adet limon
maydanoz
tuz

Elle ovalayarak balıkların pullarını çıkarın, içlerini temizleyip yıkayın. Tuz serpin 1saat bekletin. Zamanı dolunca ızgara üzerine zeytinyağına buladığınız asma yapraklarını dizin; onların da üzerlerine balıkları dizin. Kalan asma yaprakları ile balıkların üzerlerini kapatın. Harlı olmayan kömür ateşi üzerinde ızgarayı ters yüz ederek 5?er dakikadan 10dk pişirin. Balıkları örselemeden yapraklardan sıyırın, servis tabağına yerleştirin. Kalan zeytinyağını limon ve 1tutam ince kıyılmış maydanoz ile çırpın; bu sos ile servis edin.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Asma Yaprağında Ateş Balığı
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
GENÇ AŞÇILARIN KULUBU :: TARİFLER PÜF NOKTALAR VE FAYDALI BİLGİLER :: Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: